ANKARA / ÇANKAYA - Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu

Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu

Hilal Mah.,Sukarno Cad.,Çankaya,06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
Vizyon
VİZYON VİZYONUMUZ “Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir."
Misyon
“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
Kütüphane Kitap Sayısı :1980
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Başlama-Bitiş Saati:09:00-14:20
Ulaşım
Kızılay-Güvenpark´tan kalkan 173 Nolu otobüsler,Ayrıca Oran ve Yıldız dolmuşları Hollanda Büyük Elçiliği durağında inilip okula yaya olarak 5 dakikadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yıldızevler mahallesinde olup Oran istikametine giderken sağ-içerde (Hilal mah)kalmaktadır.
ilçe:5 km-ile:7 km